BELANGRIJK VOOR ONZE TENNISCLUB !!!

12 maart 2024


Alle leden die een kantinedienst  gaan draaien moeten het certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken halen. (dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten)

Dit certificaat kun je ontvangen na een korte instructie met bijbehorende test,  welke je kunt vinden op de internet site www.nocnsf.nl/IVA.  Dit certificaat is verplicht. De gemeente kan hierop controleren. Bij afwezigheid van dit certificaat van degene die kantinedienst draait, kan de gemeente de club een boete opleggen. Als dit certificaat behaald is, krijg je dit per e-mail toegestuurd. Een kopie hiervan e-mailen naar [email protected]. Hierna  wordt het certificaat uitgeprint en in een map in de kantine gedaan.

Aanmelden voor een kantinedienst gaat heel makkelijk via de ClubApp. Je opent de Clubapp en gaat bovenin naar "Diensten". Door daar op een datum/tijdstip te klikken, kun je je makkelijk aanmelden voor een dienst.

Naast het inschrijven voor een kantinedienst kan je ook ingepland worden als achterwacht.

Je bent dan degene die bij aanvang van een dienst opent, meestal om 19.30 en een kantinedienst op weg helpt.  Zeker als deze er voor het eerst is. Ook ben je degene die om 23.00 afsluit.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met [email protected].

Bedankt!

Nieuwscategorieën