50 PLUS EENDAGSTOERNOOI OP MAANDAG 11 JULI

22 april 2022


Op 11 juli 2022 organiseren wij weer het gezellige 50+ ééndagstoernooi. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement.
Dit jaar wordt dit georganiseerd door een geheel nieuwe commissie. 
Dit toernooi begint in de ochtend om omstreeks 09.00 uur, en de dag wordt om ca. 17.00 uur afgesloten. De tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemende koppels, waar wij een schema voor gaan maken.
Ontvangst is met koffie of thee, met een heerlijke lekkernij. Nadat er uitleg is gegeven over het programma zullen de wedstrijden beginnen. De kantine is de gehele dag open, dus er kan het nodige genuttigd worden.
De lunch wordt door Petra Doruiter (kantinecommissie) verzorgd, dus dan is het altijd smullen! Na de lunch worden er nog wat wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk zullen de winnaars van deze dag bekend worden gemaakt, en kunnen wij allen nog even nagenieten van een hapje en een drankje. 
Iedereen die in 2022  50 wordt, of is, of ouder is, mag aan dit oergezellige toernooi deelnemen. Het is een open toernooi, dus je kan je ook opgeven samen met iemand van een andere tennisvereniging.
Opgeven kan via [email protected]. Je geeft je op, samen met diegene waarmee je aan dit toernooi wilt meedoen. Graag vermelden: Namen, leeftijd, emailadressen, HD, DD of mix, en categorie 6, 7 of 8.
Er zit wel een maximum aan het aantal deelnemende koppels, dus vol is vol. 
Het inschrijfgeld is 9 Euro, contant te voldoen bij aanvang van het toernooi.
We hopen op een mooie, gezellige, sportieve dag!
De 50pluscommissie.
 

Nieuwscategorieën