NIEUWE CORONA MAATREGELEN

30 september 2020


Door het oplopen van het aantal besmettingen zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd die de ZTV raken. Goed nieuws; we mogen gelukkig nog wel tennissen! Helaas betekenen de maatregelen wel dat de kantine vanaf 29 september dicht moet. Dit betekent dat iedereen na het spelen het park moet verlaten. Deze maatregel geldt voorlopig drie weken. Er is nog een aantal punten niet helemaal duidelijk, daarvoor moeten we wachten wat de veiligheidsregio/ gemeente besluiten. We houden jullie daarover op de hoogte.  

KNLTB Competitie
Wat dit precies betekent voor de KNLTB competitie is nog niet bekend. De KNLTB komt zo snel mogelijk met meer informatie. Wel is al duidelijk dat er geen publiek is toegestaan bij wedstrijden. Voor ons is ook belangrijk wat de veiligheidsregio/gemeente besluit, zodra we dat weten laten we dat weten.  

Interne wintercompetitie
Vanavond start de interne wintercompetitie. Hiervoor geldt dat de spelers na de wedstrijd wel even na kunnen praten, maar het is beter om direct na de wedstrijd het park te verlaten.   

Algemene maatregelen blijven van kracht
Voor de zekerheid; alle andere maatregelen blijven van kracht.
- We houden 1,5m afstand.
- We houden rekening met de hygiënemaatregelen.
- Als je vrij wilt spelen, moet je afhangen (digitaal).
- Tijdens de competitie of tijdens het husselen registreren we ons via de lijst waarop je als aanwezige je naam en e-mailadres/ telefoonnummer noteert.

Op 20 oktober wordt het effect van deze maatregelen geëvalueerd. Wellicht volgen er dan aanpassingen, daar zullen we jullie van op de hoogte brengen. Tot die tijd rekenen we op jullie medewerking; als we deze maatregelen met elkaar volgen kunnen we er samen voor zorgen dat we kunnen blijven tennissen.  

Alvast bedankt voor jullie medewerking!  

Het bestuur

Nieuwscategorieën