Nieuwe website staat LIVE!

14 juli 2020


Beste leden,

Zoals je misschien al gezien hebt, bestaat onze ‘oude’ website niet meer en is onze nieuwe KNLTB website sinds maandagmiddag 13 juli j.l. in de lucht. Alle rubrieken die op de ‘oude’ website staan zijn meegenomen naar de nieuwe website.
We hebben alleen geen banners meer, het nieuws wordt gedeeltelijk meteen op de eerste pagina getoond en als je op het nieuws item klikt, zie je de rest van het nieuwsbericht.
Ook hebben alle commissies en het bestuur nieuwe e-mailadressen gehad, dus denk daaraan als je in de toekomst een nieuw e-mail wilt sturen.
Wat ook nieuw is op de website, is dat bepaalde pagina’s alleen te lezen zijn door de leden van de ZTV; deze zijn voor niet leden niet te zien.
Hiervoor moet je rechts boven eerst inloggen bij Mijn Club met dezelfde gegevens als dat je inlogt op de KNLTB App. Heb je dit niet eerder gedaan en heb je nog geen inloggegevens, vul bij Mijn Club je bondsnummer in zoals die op je ledenpas vermeld staat en klik op Wachtwoord vergeten?. Je krijgt dan een e-mail op je e-mailadres dat bij de ZTV bekend is, waar je jouw wachtwoord kan instellen. Daarna kan je met je bondsnummer en je wachtwoord inloggen bij Mijn Club.
Tevens kan je deze inloggegevens ook gebruiken voor de KNLTB App op je smartphone. We horen graag van jullie wat jullie van onze nieuwe ZTV website vinden…

Met vriendelijke groet,
De communicatiecommissie

Nieuwscategorieën