OPKNAPBEURT CLUBHUIS

30 juli 2020


Deze zomer wordt het clubhuis opgeknapt: binnen is dit al gebeurd en eind augustus wordt de buitenkant aangepakt. Aan de buitenkant laten we een deel van het houtwerk vervangen door onderhoudsvriendelijke platen, daarnaast worden alle kozijnen geschilderd. Hiermee krijgt ook de buitenkant weer een frisse uitstraling. Het werk wordt eind augustus gestart, deels door enthousiaste, handige vrijwilligers en zal begin september klaar zijn.

Ook hebben we besloten om een deel van het terras te laten overkappen, zodat we- ook later in het jaar- het terras gebruiken kunnen gebruiken als zitruimte. We hebben extra ruimte nodig, in verband met de 1,5m afstand regel, zeker wanneer er competitie wordt gespeeld of als er toernooien zijn. De overkapping wordt ook voorzien van heaters, zodat het aangenaam warm is. Ook dit staat gepland voor eind augustus.

Er zal dus eind augustus wat overlast zijn, maar daarna is er een mooi clubhuis en met veel ruimte om na het spelen iets te drinken- op gepaste afstand!

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Arjan Zeeman 30-07-2020 23:37

Kom maar op met data voor het opknappen!

avatar
Dirk van Hemert 30-07-2020 23:34

Ik ben wel bereid om mee te helpen

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen