Interne wintercompetitie

De interne wintercompetitie staat open voor alle seniorleden en start begin oktober tot ongeveer medio februari. Inschrijving is mogelijk voor de onderdelen damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Je kunt met maximaal twee personen of individueel inschrijven. Bij dit laatste is deelname echter afhankelijk van het aantal individuele inschrijvingen. Kan er geen partner gevonden worden, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. De poules worden ingedeeld op basis van speelsterkte.

========================

Interne wintercompetitie 2021-2022 
De DD bijt de spits af op dinsdag 28 september, gevolgd door de GD op zondag 14 november en de HD start op zaterdag 27 november.
We hopen op veel spannende wedstrijden, goed weer en een gezellige borrel achteraf.
Hieronder vindt je de schema's van de wedstrijden.
Sportieve groeten,
De wintercommissie 

Damesdubbel

Herendubbel

Gemengddubbel

Reserve spelers

Meer informatie en het Reglement wintercompetitie 2021-2022 vindt je op toernooi.nl.

========================

Interne wintercompetitie 2020-2021  
De wintercompetitie gaat van start in september 2020 met de dames dubbel en sluit in februari 2021 met de mixed dubbel. Aansluitend aan de laatste speeldag vindt de prijsuitreiking plaats.

U kunt zich via onderstaande link aanmelden bij toernooi.nl voor de volgende onderdelen:

Herendubbel

Damesdubbel

Gemengddubbel

Reservespelers

Wanneer u op een speeldag verhinderd bent deel te nemen aan een geplande wedstrijd, verzoeken wij u tijdig voor vervanging te zorgen. Ook wanneer er voor u een kantinedienst gepland staat en die samenvalt met een geplande wedstrijd, dient u zelf tijdig voor vervanging te zorgen.

Verhinderingen of wensen kunnen als opmerking vermeld worden. De commissie zal hier als het enigszins mogelijk is proberen rekening mee te houden. De uitslagen van de gespeelde poules worden vanaf oktober 2020, doorgaans 1x maal per week geactualiseerd.

Het Reglement wintercompetitie 2020-2021 is eveneens geplaatst op toernooi.nl.

Link naar toernooi.nl:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=113B3B05-952A-4E4A-9146-FD28B10DB113

Als de bovenstaande link niet werkt, kopieer dan de hele regel met de link en plak deze in de adresbalk van je browser.  

Commissie Wintertennis
Wim van Acqooij, Paula Burgers, Ria Groothelm, Johan van Hemert, Tineke Kolkman, Harry Thijssen, Carola Thijssen, Kees Vugts en Gonny van Zomeren