Jeugd

Tennis Alles-in-1 voor jeugdleden bij ZTV   

Welkom bij de ZTV!

Voor jeugdleden hanteren we het Tennis-alles-in-één principe; heel overzichtelijk voor iedereen. Lees hieronder wat het inhoudt. 

Wat is Tennis Alles-in-1?
Tennis Alles-in-1 houdt in dat je na aanmelding bij de ZTV direct aangemeld bent voor en meedoet aan alle activiteiten. Kinderen komen zo vaak op de club, spelen vaak wedstrijdjes, krijgen een band met tennisvriendjes en het verenigingsleven. Zo zit een kind niet op tennisles, maar op tennis. Uiteraard wordt bij de activiteiten rekening gehouden met de planning van andere sporten. Hieronder zie je een opsomming van de activiteiten waar de kinderen voor zijn aangemeld.

KNLTB- en clublidmaatschap
Junioren melden zich bij ZTV aan voor het alles-in-één-lidmaatschap. Met je aanmelding wordt je lid bij de tennisvereniging waardoor je onbeperkt mag vrijspelen en met behulp van je tennispasje en een app de banen kunt reserveren. Daarnaast melden we je aan bij de KNLTB, waardoor je aan alle open toernooien in Nederland mee mag doen. Informatie over de kosten van het lidmaatschap vind je hier: ztv-tennis.nl/contributie

Tennisles
Als je bent aangemeld bij de ZTV, sturen we je aanmelding door naar de tennisschool (TSTK). Zij nemen contact met je op om de tennisles in te plannen. Je traint één keer per week met een groepje waarin jeugdleden zitten van dezelfde sterkte (en ongeveer dezelfde leeftijd). 

Jeugdclubkampioenschappen
tijdens de clubkampioenschappen van de senioren, vinden ook de clubkampioenschappen van de jeugdleden plaats. Je neemt het op tegen jeugdleden van dezelfde sterkte. Je ontvangt van ons t.z.t. informatie over je aanmelding en speeldagen. 

KNLTB Competitie
Zowel in het voorjaar (april/mei) als in het najaar (september/oktober) wordt er compeitite gespeeld. De competitie vindt plaats op zondag (ochtend en middag), in teamverband. Met je aanmelding bij ZTV ben je automatisch aangemeld voor de competitie. Je ontvangt van ons t.z.t. informatie over je team en speeldagen. Meer informatie: Jeugdcompetitie

Activiteiten en evenementen
Je mag gratis deelnemen aan alle activiteiten en evenementen die voor de jeugd georganiseerd worden. Wel vragen we je om vooraf aan te melden zodat we weten hoeveel jeugdleden we kunnen verwachten. Je ontvangt hier van ons op dat moment meer informatie over. 

 

Enthousiast geworden? Aanmelden!
Aanmelden voor het lidmaatschap kan via ztv-tennis.nl/lid-worden

Nog vragen? Mail ons gerust via [email protected]