Maarten van Rossum Toernooi

Maarten van Rossum Toernooi komt er aan

 

Het Maarten van Rossum Toernooi komt er weer aan. De messen kunnen worden geslepen. Het enige tennistoernooi in de wijde omgeving waar winnen belangrijker is dan meedoen begint op 30 juni en eindigt op de finaledag, 8 juli.

Het toernooi draagt niet voor niets de naam van de beruchte veldheer Maarten van Rossum, in 1493 geboren in Zaltbommel. Zijn lijfspreuk was ‘blaken en branden is het sieraad van de oorlog’. Hij hield nou eenmaal van een flink potje vechten.

Die mentaliteit gaan we ook zien op de tennisbanen van de Zaltbommelse Tennis Vereniging aan de P.M. Winkstraat 1 in Zaltbommel. Deelnemers in de categorieën 3 tot en met 8 gaan tot het gaatje voor de hoofdprijzen. Die vechtlust beperkt zich tot de tennisbaan. Op het terras en in het clubgebouw worden de strijdbijlen begraven en staan sfeer en gezelligheid voorop. Voorzien van lekkere hapjes vanuit de beroemde keuken van ZTV worden deelnemers en toeschouwers verwend.

Traditiegetrouw is er altijd een thema gekoppeld aan het toernooi en dit jaar zal dit MOVIES zijn. Laat je verrassen en schrijf zeker in, en wees welkom op de rode loper op ons tennispark. Ga jij zorgen voor een heuse thriller op de baan, speel je een ouderwetse klassieker, of maken jullie je opwachting in een heuse comedy? Schrijf je in, wees een ster en maak het onvergetelijk!

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbel. Het is mogelijk om op twee onderdelen in te schrijven. Inschrijven kan op mijnknltb.toernooi.nl.

Zoals gebruikelijk steunt de organisatie van het Maarten van Rossum Toernooi ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar is dat de Voedselbank Bommelerwaard. Het is bekend dat door de torenhoge inflatie steeds meer mensen moeite hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen. Aandacht en een financiële ondersteuning is dan ook meer dan welkom. Wanneer men zich inschrijft kan er meteen al een donatie gedaan worden en ook tijdens het toernooi zullen er gelegenheden zijn waarbij er gedoneerd kan worden aan het goede doel van dit jaar.