Maarten van Rossum Toernooi

Hoezo is meedoen belangrijker dan winnen?

Het is aftellen geblazen. Over een kleine twee maanden vindt bij de Zaltbommelse tennis Vereniging alweer het Open Maarten van Rossum Toernooi plaats. De eerste toernooidag is 2 juli, de finaledag is zaterdag 9 juli.

Op het toernooi wordt gespeeld in poules. Zo zijn deelnemers verzekerd van meerdere wedstrijden. De wedstrijden worden op tijd gespeeld. Inschrijven voor het toernooi is inmiddels mogelijk. De inschrijving sluit op 26 juni. Op de niveaus 3 tot en met 8 kan worden ingeschreven voor heren- en damesenkel, heren- en damesdubbel en gemengd dubbel. Deelnemers mogen zich voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Ook kunnen deelnemers maximaal 1 dag blokken in de speelagenda.

Zoals elke editie schenkt de organisatie tijdens het toernooi aandacht aan een goed doel. Dit jaar is dat het Dierenopvangtehuis Bommelerwaard. Het Dierenasiel staat aan de vooravond van een verhuizing naar een nieuw onderkomen, vlakbij het huidige onderkomen. Een financiële injectie kan de organisatie daarom goed gebruiken.