Maarten van Rossum Toernooi

Maarten van Rossum Toernooi 2024

Het Maarten van Rossum Toernooi komt er weer aan. De messen kunnen worden geslepen. Het enige tennistoernooi in de wijde omgeving waar winnen belangrijker is dan meedoen begint op 28 juni en eindigt op de finaledag, 6 juli.

Traditiegetrouw is er altijd een thema gekoppeld aan het toernooi en dit jaar zal dat Kamperen bij ZTV zijn. Laat je verrassen en schrijf zeker in, en wees welkom op ons tennispark welke is omgebouwd naar tijdelijke camping.

Zoals gebruikelijk steunt de organisatie van het Maarten van Rossum Toernooi ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Hospice De Samaritaan. De Hospice is sinds een jaar open in Zaltbommel en is financieel mede afhankelijk van giften, donaties en sponsoren. Wij hopen dan ook dat jullie bij inschrijving al een extra donatie willen doen voor deze stichting. Ook tijdens het toernooi zal er gelegenheid zijn om te doneren.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers zich inschrijven in de categorieën 3 tot en met 8 om daarin te strijden voor de winst. Breng zoveel mogelijk toeschouwers met je mee naar de tijdelijke camping om daar te genieten van de mooie wedstrijden en de gezellige sfeer.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbel. Het is mogelijk om op twee onderdelen in te schrijven. Inschrijven kan op mijnknltb.toernooi.nl.

Wij hopen dat jullie je massaal inschrijven, want zonder spelers, geen toernooi! Schrijf je snel in en tot snel, op de camping ZTV!

Met vriendelijke groet,

Maarten van Rossum commissie