Sachem 25+ GD toernooi

Algemene informatie toernooi 

Elk jaar wordt aan het begin van het nieuwe seizoen, in week 11, het sfeervolle en sportieve Sachem GD toernooi gehouden.  20 Jaar lang stond dit toernooi open voor spelers vanaf 35 jaar wat in 2017 werd gevierd met een heus jubileum.  Vanaf 2018 is de leeftijdsgrens aangepast naar 25 jaar en heeft het toernooi de naam ‘Sachem 25+ GD toernooi’ gekregen. 

De toernooicommissie bestaat uit de volgende leden: 
Sabine van Rooijen (voorzitter), Neeltje van Doremalen, Femke Kaasjager, Tamara Kop, Frank van Gameren, Rob Zeinstra, Davy Brothwell, Edwin van Steenis 

De Commissie Sachem 25+ GD toernooi is vanaf nu te bereiken via [email protected].   


Maart 2022

Na het halverwege afgelasten van ons toernooi in 2020 en het niet kunnen organiseren van ons toernooi in 2021, vanwege de Corona-pandemie, hopen we in 2022 weer een toernooi te kunnen organiseren en spelen. We gooien het dit keer wel over een andere boeg.  

We organiseren in 2022 - in week 11 - een weekendtoernooi (in plaats van een weektoernooi) en wel van 18 tot en met 20 maart. We starten vrijdagavond om 18.30 uur met de eerste wedstrijden en eindigen het toernooi zondag einde middag. Op zaterdag is er een gezellige feestavond met DJ.
Doordat een weekendtoernooi een stuk minder belastend is voor de toch al zo volle agenda van veel mensen, hopen we op veel inschrijvingen en daarmee op veel gezelligheid op de club gedurende het hele toernooi.
Wat ook nieuw is, is dat we dit toernooi spelen op actuele rating. Er wordt gespeeld in poules en omdat we drie dagen spelen, kunnen er maximaal 56 koppels meedoen aan het toernooi. Schrijf je dus snel in, want VOL=VOL. Je kunt inschrijven tot en met 13 maart 2022.
We hopen jullie allemaal te kunnen begroeten in het weekend van 18-20 maart 2022.  

Groetjes,   
Femke, Neeltje Tamara, Frank, Rob, Davey, Edwin en Sabine 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

We hadden dit jaar een nieuwe opzet; een weekendtoernooi én spelen op actual rating.

We kijken terug op een geslaagd toernooi met gezellige drukke speeldagen en vier terechte winnende duo’s. Het toernooi hebben we afgesloten met een spetterende feestavond met DJ Daffie.  Mede door jullie positieve reacties hebben we besloten in 2023 wederom een weekendtoernooi met actual rating te organiseren. Schrijven jullie de datum alvast in jullie agenda? Van 17 maart 2023 tot en met 19 maart 2023 heten we jullie van harte welkom op ons toernooi. Houd deze site en toernooi.nl in de gaten voor de start van de inschrijving.

We hopen jullie allemaal te zien in 2023!

Neeltje, Davey, Femke, Rob, Tamara, Edwin, Frank en Sabine


Februari 2021    

Helaas hebben we als commissie moeten besluiten het Sachem 25plus-toernooi voor week 11 te annuleren. Dit in verband met de geldende Corona-maatregelen. We kijken naar een alternatieve datum in het najaar en hopen van harte dat we dan een gezellig toernooi voor jullie kunnen organiseren. Houd de site van ZTV in de gaten voor meer informatie!