Tennislessen

Aangezien een van de belangrijkste onderdelen van tennis de techniek is, wordt bij Tennischool Tom Kreemers dan ook veel aandacht besteed aan deze techniek. Daarnaast is er ook aandacht voor de andere pijlers namelijk: taktiek, conditie en mentaliteit.

Er zijn 2 cursussen per jaar: de zomercursus van medio februari/begin maart t/m juli en de wintercursus van september t/m december.

Senioren
De senioren trainen in groepjes van 4 of 8 leerlingen (16 lessen) waarbij ook veel aandacht is voor de individuele speler. De lesdagen zijn op maandag t/m zaterdag en de trainingen worden zowel overdag als ’s avonds gegeven. De kosten van de lessen staan los van de ZTV-contributie (ztv-tennis.nl/contributie) en worden rechtstreeks door de tennisschool in rekening gebracht. Inschrijven voor lessen kan via een formulier op de website van TSTK (www.tstk.nl, en kies vervolgens voor ZTV). Op het formulier kan de cursist voorkeuren en beschikbaarheid aangeven. De tennisschool probeert hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het indelen in een leuke groep met cursisten van eenzelfde spelniveau. Enkele weken voor de start van een nieuwe cursus ontvangen de ZTV-leden een email met de uiterste inschrijvingsdatum. De tennisschool stuurt iedere leerling een bevestiging van de lesdag en lestijd. 

Junioren
Junioren (vanaf 5 jaar) kunnen trainen in groepjes van 4, 6 of 8 leerlingen (18 lessen per cursus). De lesdagen zijn op maandag t/m zaterdag en de trainingen worden zowel overdag als ’s avonds gegeven. Jeugdleden melden zich aan voor het alles-in-één-lidmaatschap via ztv-tennis.nl/lid-worden. Op het formulier kan de cursist voorkeuren en beschikbaarheid aangeven. Vervolgens melden wij je aan bij de tennisschool; de trainers nemen contact met je op om de lessen in te plannen. Jeugdleden betalen los contributie aan de ZTV (ztv-tennis.nl/contributie) en de kosten van de lessen worden rechtstreeks door de tennisschool in rekening gebracht. De tennisschool probeert zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeuren bij het indelen in een leuke groep met cursisten van eenzelfde spelniveau. Enkele weken voor de start van een nieuwe cursus ontvangen de ZTV-leden een email met de uiterste inschrijvingsdatum. De tennisschool stuurt iedere leerling een bevestiging van de lesdag en lestijd. 
 
Aanspreekpunt en hoofdtrainer van TSTK bij onze vereniging is Wim van de Lagemaat.
Mobiel: 06-53444624
E-mail: [email protected]