Robert Verheij

Trainer Robert Verheij stelt zich voor:

Mijn naam is Robert Verheij, 44 jaar. Ik heb in mijn jeugd meerdere sporten gedaan, maar was al snel verslaafd aan het tennisspelletje. Ik heb naast de vele trainingsuren ook veel wedstrijden gespeeld. Omdat tennis mijn passie is was het voor mij al snel duidelijk dat ik hierin verder wilde na mijn sportopleiding. Ik heb dan ook mijn trainers licentie A, B en C gehaald. Als trainer heb ik 3 jaar als trainer/coach in Amerika gewerkt met jeugdspelers. Bij terugkeer in Nederland heb ik als hoofdtrainer/selectie trainer gewerkt bij Bastion Baselaar, Achter de Bogen, De Pettelaer, Hoge Heide en  Mattenkloppers.

Daarnaast heb ik ook training gegeven aan KNLTB basisniveau A kinderen. In 2017 ben ik bij TSTK terecht gekomen en heb ik voor TSTK als hoofdtrainer samen met 4 andere trainers de trainingen verzorgd aan zowel jeugd en senioren op LTC Bijstervelden.

Dit seizoen zal ik bij jullie mooie vereniging lesgeven aan de jeugd en senioren. En hoop ik jullie verder te helpen in jullie tennis ontwikkeling.

Mijn visie in de training is om altijd de speler centraal te stellen. Ik ben er om jullie te helpen en te sturen om een betere tennisser te worden. Mijn motto is dat iedereen met hard werken zelfs op latere leeftijd minimaal een 6 speler kan worden met de juiste begeleiding. Daarnaast is het zo dat hoe meer vaardig je wordt hoe leuker het spel ook gaat worden. Dus als je beter wil worden, lekker wil trainen of evt. een ander doel voor ogen hebt, schrijf je dan alsnog snel in.

Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om met jullie aan de slag te gaan.

Sportieve groet, Robert Verheij